Greu cu transportul de obiecte in locatie noua

Stiti cu totii cat de greu e atunci cand trebuie sa schimbi o locatie. Ai de luat toate lucrurile dintr-o locatie si sa le muti in locatia noua. Iar asta dureaza destul de mult. Nu doar ca trebuie sa iti strangi toate lucrurile si sa le pui in cutii, mai trebuie sa le cari pana la masina sau sa suni la o firma transport ca sa vina ei sa le care.

Evident, sunt firme (si privati) care fac treaba asta, conteaza foarte mult sa gasesti oameni care sa te ajute cu toata treaba asta de mutare si sa fie receptivi. Si fara dureri de spate.

Eu stiu cum e situatia. Cand a trebuit sa mut toate lucrurile care le-am avut de la Bucuresti la Timisoara, am facut vreo 4 drumuri (poveste mai lunga aici) ca sa le pot duce pe toate cu Golf-ul care il aveam atunci. Evident, cumva am iesit mai ieftin decat sa folosesc o firma de transport, dar a fost infinit mai mult timp pierdut cu impachetat, inghesuit totul in masina, carat de chestii de grele pana la masina si apoi de la masina pana acasa. A fost ceva de lucru.

Cu toate astea, trebuie mentionat ca e distanta foarte mare, iar pentru distante asa mari, daca nu ai efectiv si mobilier de carat, nu prea se merita sa transporti totul intr-un camion mic.

Dar daca vrei sa iti muti totul din casa undeva aproape, gen 0-100 km, e mai sigur sa cauti pe net o firma care ofera servicii de transport sau de mutare de lucruri si sa ii lasi pe ei sa se ocupe de toate lucrurile. Evident, vei fi acolo si vei supraveghea tot, aia e clar, dar nu iti mai rupi tu spatele cu caratul si mutatul lucrurilor.

De la Bucuresti n-am avut o multime de lucruri grele de carat, dar tin minte cand am mutat lucruri de la Timisoara in alta localitate, cum a trebuit sa caram o masina de spalat pe scarile inguste ale unui bloc. Vara. Nu mai vreau sa fac asta prea curand.

Asa ca mai bine apelez la cineva cu mai multa experienta. Si un spate mai bun.

PS: In poza pe care o sa o vedeti mai sus veti vedea masina cu care am transportat eu o multime de lucruri pana la Timisoara, Golful de care ziceam 🙂

Please follow and like us:
0
Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ti-a placut ce ai citit pe acest blog ? Da-i un follow pe oricare retea sociala doresti