“Micile Voci Mari” la Cinema City (P)

Ai un copil intre 8 si 16 ani ? Il vezi plimbandu-se prin casa, interpretand diverse roluri din filmele pe care le-a vazut, ca un actor veritabil ? Ei bine, s-ar putea sa si faca ceva cu asta. Daca al vostru copil are voce potrivita, e posibil sa castige un rol de dublaj in urmatorul film “My Little Pony” (e totusi un rol pentru copii).

Tot ce trebuie sa faci e sa inscrieti o proba de voce pe aplicatia Micile Voci Mari, inregistrezi acolo ce trebuie (alege unul dintre cele trei filme disponibile pe platformă – „Deep: O aventură nesfârşită”, „Coco” sau „Goana după Alune 2” si descarcati textele, urmand apoi o proba vocala pe baza acelor texte).

Concursul are loc pana pe 31 August, asa ca aveti timp sa va descarcati textele si sa va inregistrati tot rolul.

Toti participantii la concurs o sa castige una bucata figurina “My Little Pony”, iar unul dintre ei va avea posibilitatea sa obtina o excursie pentru toata familia in Delta Dunarii. Doi dintre ei, un baiat si o fata, vor avea posibilitatea sa fie vocile unor personaje din “My Little Pony”, iar 10 dintre acestia vor putea merge intr-un studio pentru probe de voce.

Daca tot ai un copil talentat cu o voce deosebita, de ce sa nu ii fauresti un posibil viitor in domeniul acesta ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *