Un pic de eleganta

Toata viata mea n-am fost fanul unei imbracaminti care sa ma restranga, in orice fel si chip. Am cautat sa am haine cat mai lejere, sa fie totul cat mai comod pe mine incat sa ma pot deplasa lejer in orice situatie. Asta pentru ca in general sunt in miscare, iar atunci cand mai plec si prin tara la drum am nevoie sa fiu cat mai lejer si mai comod.

Am descoperit insa in ultimul an ca poti sa fii comod si sa arati…. decent. Nu o sa zic sa arati foarte bine, ca la fizicul meu e greu sa fac asta, iar alegerea de sacouri pentru barbati e mai dificila ca alegerea unei masini. In plus, acestea au si un pret…

Pentru anumite ocazii totusi, cred ca sacourile barbatesti sunt foarte utile, dar trebuie vazute si masurate, incat sa fie comode si pe culoarea potrivita. Mai e si costul. Un sacou bun te lasa fara vreo 2000 de lei in portofel, iar daca vrei sa faci totul ca la carte, platesti si mai mult. Nu mai vorbim ca nu merge doar in sacou, iti trebuie un costum intreg.

Personal am vazut si varianta de sacou cu camasa si blugi, dar personal prefer sa las sacoul deoparte in aceasta situatie si sa raman la o camasa si blugi.

Camasa simpla, alba sau albastra arata ok cu blugii. Eu personal nu prea am o placere pentru hainele deschise, asa ca mai mereu caut sa imi iau o camasa albastru inchis cu niste blugi slim care sunt lejeri.

Poti de asemenea sa incerci o combinatie de pantaloni cu camasa, poate in aceeasi tonalitate ca si combinatia de blugi si camasa.

Dar poate cel mai important lucru, pana la urma, e sa te duci tu intr-un magazin si sa testezi din cand in cand niste haine. Vezi ce arata ok si iti place tie, cere si o recomandare de la cineva si poti sa iti redefinesti putin stilul.

Please follow and like us:
0
Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ti-a placut ce ai citit pe acest blog ? Da-i un follow pe oricare retea sociala doresti