1 Decembrie 2013

Sper ca in acest articol sa dezbat ceea ce se va intampla astazi in Bucuresti la nivel de evenimente si manifestari de ziua nationala a Romaniei.

Primul lucru mai important de astazi e parada militara, care va incepe astazi de la ora 09:00.

Parada pe care am ratat-o, stand aiurea prin trafic, fiind rupere in zona Kisselef. Nici un loc de parcare la strazi distanta de zona. Am apucat totusi sa vad trenul regal sosind in Gara de Nord. O gramada de sustinatori ai monarhiei erau acolo si strigau “Monarhia salveaza Romania!”, iar cand au coborat… unii din tren (realist, nu ma interesa prea tare de cine a coborat din tren si ce treaba aveau, insa clar nu era regele Mihai). Presa i-a inghesuit, oamenii i-au urmat, numai bine, am avut timp sa vad trenul, care de altfel ne interesa.

Poze, ceva mai tarziu. Am inteles ca s-a dat drumul la iluminatul public de sarbatori ieri, dar nu am apucat sa fac vreo poza. Inca. Dar o sa mai fiu prin Bucuresti, sigur apuc sa fac cateva poze sau chiar un video.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *