125 Trucuri pentru a slabi

Trucurile pentru slabit te ajuta doar daca iti pui serios in minte ca vrei sa slabesti si ca accepti o schimbare. Asta e primul lucru pe care il spun tuturor persoanelor care ma intreaba cum sa slabeasca. In primul rand, iti trebuie motivatie in primele 4 saptamani. Ca sa te obisnuiesti cu noul ritm, pentru ca vei avea tot timpul senzatia de a trece “to the dark side”. Daca dupa primele 4 saptamani reusesti sa iti reduci cantitatea de mancare pe care o consumi si iti faci un program simplu de antrenament, atunci iti va fi mai usor in continuare. Ca recomandare, vedeti cartea “125 trucuri pentru a slabi” de Jean-Marie Marineau, s-ar putea sa va ajute.

Daca reusesti sa iti reduci cantitatea de mancare consumata si apoi treptat o si schimbi spre o mancare ceva mai sanatoasa + iti faci timp macar jumatate de ora pe zi pentru niste exercitii fizice (orice de la ciclism la gimnastica, desi recomand sporturile in care consumi o cantitate mare de energie intr-un timp mai scurt), atunci iti vei crea o cale simpla spre a slabi.

Trebuie sa stii ca trebuie sa slabesti in trepte. Nu e necesar sa dai 10 kg jos imediat, pentru ca organismul tau va tinde sa le puna la loc, pentru ca el considera acea greutatea ca fiind normala. Cel mai simplu e sa dai jos cate 5-6 kg pe luna, treptat si sa iti reglezi regimul alimentar si exercitiile pentru ca acea greutate sa devina constanta in restul lunii. Iar in urmatoarea luna reiei ciclul. Vei observa ca iti va fi mult mai usor si nu vei simti foame constant. Trebuie totul luat treptat, pentru a obisnui organismul ca greutatea obtinuta dupa slabire e cea corecta.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *