30 Decembrie

Am zis sa il intitulez simplu : 30 Decembrie. Am stat patru zile in casa, fara sa fac ceva bun. Doar gaming ( bine, si chestile care le am la roportal). Mi-am zis ca ar mai trebui sa ies din casa, asa ca mi-am luat geaca de piele si ghiozdanul nou nout cu tot cu laptop in el si mi-am zis sa plec in Iulius Mall, sa ma plimb de nebun. Nu apuc sa pun toate la un loc ca vine maicamea, ca daca tot ies afara sa merg si la cumparaturi. Am zis sa accept. Proasta ideea, nu m-am gandit ca mai sunt 2 zile pana la revelion…

In Timisoara am 2 supermarketuri langa mine: Billa si Kaufland. Sunt unul langa altul si eu stau langa amandoua la o distanta de aproximativ 300 de metri. Mi-am zis sa merg in Kaufland prima oara. Atunci mi-am adus aminte ca e foarte aglomerat. Am intrat totusi, daca am zis ca fac cumparaturile de acolo, macar sa le fac. Ghinion. Am intrat inauntru si nu am gasit absolut nimic din ceea ce trebuia sa iau. Vreau sa ies, coada uriasa. Am avut noroc sa vad ca e o casa la care stateau doar 2 persoane, persoane care au fost binevoitoare si m-au lasat sa ies. Dupa aceea, am mers si in Billa. Ciudat, nu era asa de aglomerat ( de ce dracu nu am venit eu prima oara aici….), astfel incat am reusit sa termin repede cu cumparaturile.

Am plecat spre o statie de autobuz ( din Circumvalatiunii pana la Mall e ceva de mers si nu aveam chef) si am asteptat. Si am asteptat…ca autobuzul a venit dupa un sfert de ora. Era sa imi inghete urechile si mie, un om care suporta atat de bine frigul..

Aici am observat o chestie. Unii oameni ” au muscat momeala ” campaniei cu tigari a lu Raduleasca. Persoanele respective vorbeau ca s-ar lasa de fumat sa ii “consilieze” asta. Teribil….

In Mall, liniste si pace. M-am plimbat mult si degeaba si pana la urma am luat loc pe un scaun, fix in fata unor picturi. Am la ce sa ma uit in timp ce scriu. In spatele meu sunt atarnate o groaza de beculete. Arata superb. In rest, acelasi Mall, neschimbat.

Momentan sunt lipsit de orice ideea. Vreau doar sa lenevesc…. din nou.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *