4 ani de blogging

Din nefericire, nu pe acelasi domeniu, motivele fiind diverse. Totusi, azi s-au implinit 4 ani de la primul articol scris pe un blog de wordpress, pe 29 iulie 2007, articol pe care l-am importat si aici pe noul domeniu. A fost ceva despre CM 2002-2003, sau CM4, cum il stiu multi dintre fanii CM/FM. Chiar daca in 2007 am scris foarte putin, in urmatorii doi ani mi-am luat un domeniu nou pe care m-am apucat sa scriu din ce in ce mai mult, iar in timp, cu exceptia unei bucati de 9 luni intre aprilie 2010 si ianuarie 2011 (cand am scris totusi pe un alt domeniu, dar nu am apucat sa preiau din postarile de acolo) am scris incontinuu luna de luna, ajungand la cifra de 863 de articole. Adica aproximativ un articol la 2 zile, ceea ce nu e rau.

Cititori inca mai sunt, lumea mai intra pe blog, deci prezinta ceva interes, asa ca se merita inca sa imi mentin blogul in viata, ca sa ii zicem asa. Plus ca aici mai pot vorbi fara probleme despre evenimentele din viata de zi cu zi.

Asadar, sa ne auzim cu bine si la 5 ani de blogging!

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *