42nd meeting!

Pentru ca azi noapte somnul era in toi, am decis sa aman postul pentru urmatoarea zi. Urmatoarea zi…. e tot noapte si somnul incepe usor usor sa imi dea tarcoale. Dar de data asta nu mai aman, mi-am promis singur ca trebuie sa scriu.

Ca orice party aniversar care se respecta si mai ales fiind Craciun, am avut un tort si o gramada de mosi craciuni…. secreti. Cadouri gramada (am observat ca cine mi-a invelit cadoul la shop l-a invelit cu ceva ambalaj cu inimioare, which was weird). S-au impartit o gramada de cadouri, eu am primit o carte cu imagini din Hermannstadt – Sibiu. (foarte faina, multam Santa 😀 ).

In rest, o gramada de discutii, fete noi, fete vechi dar cu lucruri noi de spus si multe cunostinte noi. A fost si ceva bantuiala, din nefericire soldul meu nu a prea facut fata si nici nu sunt incredibil de bun la asa ceva.

Mi-am zis inainte sa vin la meeting ca nu beau alcool ca dupa aceea ma duc si eu la lucru. N-am baut o laie, am baut pana la urma vreo 4 beri si un vin fiert incat sa fie totul in regula si sa nu mai merg la lucru dupa.

Am fost multe persoane, s-ar putea sa nu imi aduc aminte de toti sau de toate numele, asa ca trageti-ma de maneca: Dora, Crina, Adi (te-am facut pistolar), Mihaela (cu tot cu Oita si cu distractie for me), Oana Kovacs, Aditzzy (pe care o voi recunoaste dupa cana….si trasaturi), Cristina, Daniel Preda, Alex Gheorghitan, Alex Bleau, Nebuloasa, Andreea ( Tomata noastra…), Cezar, Ovi Sirb, Tudor Sirb (pagina web vesnic in lucru), Richie, Dece, Sirg, Oana Barbu, Deea, Casandra, Raluca Moisi, Carcalacul, Corina, Alexandra Palconi, Raka, Alex Albu, Bloodie, Catalin Petru, Cool like a man, Adi Dragos, Roxana Cioban, Alexandra Candea, Ete scart, Wana, Dani Sima, Camelia Urcan, Cristian Sitov, Gruia Georgiana, Sora, Rob si intr-un final Mihai.

Asta e lista in proportie de 97 % completa. Inca imi scapa cate nume din zalista nr.42, asa ca dati de veste. A fost extrem de fain, atat de fain incat multi au si scris de asta:

La multi ani, blogsfera timisoreana by Tomata

Ieri am fost Secret Santa by Oana Kovacs

La multi ani TM99BLOG! by Daniel Preda

#4aniTM – 4 ani de TM99Blog by Alex Gheorghitan

4 ani by Nebuloasa

La multi ani bloggeri din Timisoara by Deea

Din suflet de blogger by Raluca Moisi

La multi ani noua by Alexandra Palconi

4 ani de TM-99-Blog by Raka

Blogosfera romaneasca e acasa la Timisoara by Roxana

TM99Blog #42 si putina istorie by Bloodie

Cam atat. Deja ma dor ochii de la cautat postari. Intr-un final, o poza cu tortul TM-99-Blog 😀

 

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

5 thoughts on “42nd meeting!

  1. Alexandra Palconi says:

    Dragă, nu erau inimioare. Erau globuri de Crăciun. Trust me, am fost acolo când s-a ales hârtia pentru împachetat. :))

  2. Pingback: La multi ani #tm99blog | adizzy's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *