5 ani de blogging

Mi-am facut un obicei ca in fiecare an pe 29 iulie sa mai adaug un an la experienta de blogger. Inceputa pe un blog cu wordpress in 29 iulie 2007, cu un prim articol – Football Manager – The Series – CM 2002-2003, in care povesteam despre jocul favorit. A fost mai mult o joaca la inceput, dar cand am vazut ca poti face multe cu un blog, am decis ca e timpul sa ma bag mai serios in blogging.

La inceputul urmatorului an mi-am cumparat si primul domeniu .info (pe vremea aceea era mariuskl.info, domeniu care l-am pierdut din cauza celor de unde am cumparat domeniul, care s-au desfintat si… atat. Nu am mai putut face nimic, nu puteam sa contactez pe nimeni, nu puteam plati… in fine).

Am renuntat la domeniul respectiv si acum 2 ani jumate am purces la cumpararea domeniului jmarius.info, domeniul pe care scriu si acum. Am luat toata arhiva de pe toate blogurile pe care am scris intre timp si am adunat-o aici. Iar aici e mostenirea mea. Ca e importanta sau nu pentru altii, nu conteaza.

E importanta pentru mine. Pentru ca mi-a adus multe beneficii si o mai buna cunoasterea a mediului online.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *