5000 € / metrul patrat

Am inteles. E Bucuresti, mareata si frumoasa ( yeah right) capitala a Romaniei. Inteleg ca pentru o capitala, preturile sunt mai mari decat in restul zonelor. Dar nici chiar asa.

Din nou, inteleg ca sunt apartamente de lux. Dar sa platesti 5000 € / m patrat mi se pare exagerat. Sa platesti pe un apartament aproape 1,2 milioane de euro deja mi se pare astronomic. Mai ales ca nu multi oameni isi permit asa ceva. Damn, nu ne permitem sa luam un apartament intr-un oras mare nici in 10 ani de lucru, cu un salariu decent.

Uitati cam ce preturi au casele. Sursa cotidianul.ro:

Cel mai scump apartament din Bucureşti se află în zona Dorobanţi şi se vinde cu 5.000 de euro/mpc, se arată într-un top realizat de compania imobiliară Regatta. Apartamentul are trei camere, cu o suprafaţă construită de 240 mp, deci valoarea totală de vânzare ajunge la 1.200.000 de euro.

Pe locul al doilea se clasează un apartament elegant situat în zona Herăstrău. Cu o suprafaţă de 193 mpc, acesta se vinde cu 4.900 de euro, fără TVA, şi va ajunge la o valoare totală de 1.125.383 de euro. Locuinţa de pe locul al treilea se află într-un imobil de lux situat tot în zona Dorobanţi.

Scump domne’, scump…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “5000 € / metrul patrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *