54 de intalniri timisorene

Au trecut deja 5 ani de cand comunitatea bloggerilor din Timisoara se tot intalneste pentru o vorba, o bauta si, dupa caz, o runda de darts sau de cuie.

De data astea ne-am intalnit in Bugard, pentru ca locul era mai mare si ne asteptam sa vina mai multi bloggeri ca la editile anterioare. Si au fost… Nu am acum cheful sa ii spun pe toti, dar cu siguranta ne regasim cu totii intr-o poza pe facebook. Probabil ca o sa o preiau de acolo. Andreea a fost mai rapida si a facut lista, asa ca o preiau si eu:  Andreea Ursu, Oana Cândea, Andreea CiobanuGeorgiana Gruia, Otilia Gaia, Ioana Birle și Denisa Saftescu-Jescu, Cristi Săftescu-Jescu, Alex Pleșa, Cristi Sitov, Alexandra Palconi, Monica SeceaMarius Jepan, Daniel Preda, Alex Gheorghițan, Camelia Urcan, Gheorghe Șandor, Adi Dragoș, Carmen NovacCătă Ilea, Anca Spătariu, Claudiu Gurguță, Oana KovacsAnca TatucuRamona IftodeOltea Zambori, Noemi Varga (nu deslușesc linkul de pe zălist), Dragoș Chioran și Alex Seicean , Bogdan și Clau, Cristina Puțan, Lorant Kozma, Corina Săftescu, Mircea Budean, Ovi Sîrb, Dora Dragomir, Anda NedelcuDani Ionescu, Bogdan Cotârță, Dan Pătrașcu, Alina Ghenciu, Cătă Petru, Roxana Cioban, Luci MircuCrina Dragomir, Adi Bojincă, Andreea MunnichRichie Ilie, Cezar Lișteveanu.

Cat despre meet, dupa cum am spus: o vorba, o bere rece si, cu aceasta ocazie, Secret Santa. M-am inscris, ca si anul trecut. Doar ca fata de anul trecut, cineva m-a confundat. Cu fratemio. Tinand cont ca deja e ceva normal pentru mine, a fost ok. Am avut grija sa ii transmit manusile si fularul (Florin Piersic style, asa cum zicea Mircea) la Mihai, e multumit de cadou 😛

Au fost fel si fel de cadouri pentru toata lumea, toata lumea a avut ce discuta. Am revazut niste fete dupa ceva vreme (mai exact de la acelasi eveniment de anul trecut). Monstruleti.ro ne-au ajutat cu tortul, iar Carrousel des Delices a organizat un nou concurs cu tema de craciun, dupa cel de luna trecuta (cu alta tema, binenteles).

A fost frumos, iar pe aceasta cale urez tuturor bloggerilor timisoreni prezenti (sau nu) un Craciun Fericit si Sarbatori cat mai placute.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “54 de intalniri timisorene

  1. Pingback: TM99BLOG – aniversarea de 5 ani | Tomata cu scufita

  2. Pingback: Cinci ani de blogmeet la Timișoara « CristinaTM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *