9 Decembrie 2012, ora 13:50

O zi inchisa, plina de zapada in toata Romania, in care drumarii au fost din nou prinsi in offside si viscolul rupe tot. Momentan doar in vest, dar se anunta conditii grele si pentru restul tarii pana la noapte.

Surprinzator, in aceeasi zi sunt si alegerile parlamentare, romanii sunt invitati la vot pentru a vota viitorii senatori si deputati ai Romaniei pana in decembrie 2016. Momentan nu s-au inghesuit prea multi la vot, in anumite zone din cauza vremii grele, dar pana deseara la ora 21:00 aveti timp sa votati. As fi zis sa votati cu cap, dar lipsa de solutii e criminala. Mai ales dupa ce am vazut candidatii din zona mea. Adica, fiind din zona, stiu cam ce a facut rau fiecare din candidati. Si ma cam lasa fara solutii…

Astazi e duminica, o sa fie aglomeratie prin Bucuresti. Un motiv in plus sa ies pe afara si sa mai vad ce se mai intampla prin zona. Pe langa targul de Craciun din Bucuresti de la Victoriei care ma intereseaza, asta seara se lasa cu cantare la Blog and Roll.

Ar trebui sa fie interesanta ziua de azi….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *