A new mouse!

Nu un soarece, pe drumuri si prin campul de langa casa am destui, am nevoie de-un sorecar de birou pentru ca actualul mouse are dificultati in a ramane conectat, e ceva mort pe la el. Probabil ca o sa imi iau un mouse de eta2u, pentru ca de acolo imi iau de obicei mouseurile si merg destul de bine. Asta pana reusesc eu sa le distrug.

M-am uitat totusi prin ceva magazine online sa vad cam cat costa un mouse nou. Am gasit ceva mouse fara fir destul de ieftin, doar 60 de lei, totusi acum nu am bani pentru un mouse ceva mai scump, asa ca am zis sa ma uit la ceva mai ieftin. Partea buna ? Nu mai exista mouse cu billa. Va mai aduceti aminte de acelea ? Ce injuraturi isi luau prin 2000 cand nu reuseam sa trag bine la Wolfenstein 3D. Legat de celelalte mouseuri, gasesti un mouse decent la 15 lei cam peste tot in online. Totusi lumea nu cumpara mouse din online pentru ca suprinzator e mult mai usor sa te duci la un magazin si sa il vezi tu.

Mouseul actual e asemanator cu asta:

Un mouse care m-ar interesa de la eMag ar fi asta (poate daca n-ar fi rosu):

Poate chiar si un mini-mouse, pentru ca mouseul care il am acum mi se pare si asa mare (si asta probabil ca in albastru):

Cert e ca toate astea le-am vazut in online. Probabil ca am sa ma uit si in ceva magazine de profil de prin oras dupa un mouse decent. Pentru cei care citesc, care din mouseurile de mai sus va plac catusi de putin ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “A new mouse!

  1. Băcanu Ovidiu says:

    A4tech swop50z… Facea freezuri dupa 5 ani…si eu am avut unul pana acum o luna si putin, dar recomand un mouse cu v-track. Numai bine.

  2. Marius says:

    @Bacanu Ovidiu – m-am gandit sa imi iau ceva cu v-track, am vazut ceva frumos de la A4Tech. Totusi, cred ca pana la urma imi iau un Logitech M185. Momentan pare a fi cea mai buna solutie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *