A venit timpul pentru o noua pereche

Acum fix o luna va spuneam felul in care imi aleg eu incaltamintea. Ei bine, acum a venit momentul sa o si cumpara fizic, adica trebuie sa fug prin magazine sa imi caut ceva care sa mi se potriveasca. Si cum explicam in articolul anterior, nu e chiar o treaba usoara, pentru ca sunt destul de pretentios la nivel de incaltaminte. Dar am ajuns la nivelul in care trebuie sa imi caut o noua pereche de incaltari, pentru ca cea veche (cea alba, de care povesteam) a ajuns sa se dezlipeasca masiv, iar asa nu mai pot umbla.

Deci urmeaza o noua zi de umblat intr-un magazin de incaltaminte. M-am uitat si online dupa asta si chiar am gasit ceva perechi interesante, dar problema mea e, in primul rand, ca am piciorul foarte lat, iar asta imi cauzeaza o multime de probleme atunci cand imi caut o noua pereche. Asa ca astazi probabil ca o sa caut asta mai pe seara.

De obicei cand merg intr-un astfel de magazin, trebuie sa trec de sectiunea de incaltaminte pentru femei, care e pusa mai in fata, pentru ca doamnele cheltuie mult mai mult decat barbatii pe incaltaminte, iar magazinele stiu asta, punand pantofi, balerini aurii si rosii, sandale si alte tipuri de încălțăminte pentru femei cât mai în față și cât mai vizibile.

Dupa ce trec de acea sectiune ajung la bucata de incaltaminte pentru barbati, o sectiune in care am si eu de ales din cateva tipuri de adidasi ca sa pot alege ceva. De multe ori trebuie sa trec prin 2-3 magazine pana imi pierd rabdarea si cumpar ceva care pare bun. Da, nu am neaparat o placere sa cumpar fizic si sa imi tot schimb adidasii, mai ales intr-o zi calduroasa de vara. Desi, daca stau sa ma gandesc, vara e bine, ca e aer conditionat inauntru. Iarna e mai rau, pentru ca in magazine e cald si eu am vreo 2 randuri de haine pe mine… ca mna, afara e frig.

Sa speram ca de data asta nu voi nimeri tot cu adidasii albi. Voi lasa o poza pe facebook si aici pe blog imediat ce iau o decizie legat de asta.

adidasi-albi

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *