Accidentat

E 4 dimineata si deja sunt plictisit de toata monotonia asta din receptie. De lucru am destul, atat de mult incat a trebuit Daniel sa ma scoata din tradus cuvinte. Asta dupa 2 ore jumate de lucrat incontinuu. Revenind, plicisit. A inceput prima saptamana de facultate, dupa prima zi in care am invatat si eu ceva volei ( a se citi am reusit sa dau de cateva ori decent in minge ) au urmat zilele doi si trei. De fapt doar ziua doi, ca ziua trei nu a mai apucat sa fie din motive obiective. Veti vedea mai jos de ce.

Asa, revin. Luni noapte, la lucru ca tot omul. 7 dimineata, plec, ajung acasa, beau si eu un ceai si mananc niste biscuiti si plec la faculta. Ajung la faculta nu stiu unde este terenul. Stai si cauta 15 minute dupa teren. L-am gasit, a urmat fotbalul propriu-zis. Apoi ore de anatomie, unde dupa cateva intrebari la care eu am gasit usor raspunsul se mira profa : ” Da stai putin, tu unde ai fost de stii atatea? R:Mate – info, dar am dat bacul din biologie fata de altii…”

Urmatoarea ora a fost pentru mine o ora de desenat, pentru altii o ora de scris…9 pagini. Eu nu aveam chef de scris, profesoara e insuportabila din prima zi ( sper sa nu citeasca bloguri ­čśŤ ) si plictiseala era maxima. Si m-am apucat sa desenez. Daca desenam decent era o treaba, dar cum eu duc lipsa de un asemenea talent s-au apucat cativa colegi sa rada la ce caricaturi faceam…

Pana pe seara am mai avut si alte cursuri, in mare parte neinteresante. Pana la 8 seara. Cand la cursul de engleza era 70. Intr-o sala in care nu incapeam mai mult de 30. Acolo distractie. Si profa o tinerica si multi mistocari de la sport…. a iesit un dezastru total.

De la 11 seara am avut iar fotbal. Si aici la fotbal am avut ghinionul sa ma accidentez. Am fortat prea mult pe tibie. Si s-a dus dracu, mi s-a umflat piciorul si a doua zi nu am mai mers deloc. Pentru ca nu aveam de gand sa fac gimnastica cand eu nu puteam pune piciorul jos.

Si astazi am mers mai mult schiop. Sper sa imi treaca pana vineri. Ca altfel e grav.

In alta ordine de idei mai am de stat 3 ore si zbor catre casa. Dar in astea 3 ore trebuie sa traduc cuvinte, sa validez anunturi si siteuri in director si sa fac otara de link building.Nu voi reusi pana dimineata sa le termin pe toate, dar speranta exista.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Accidentat

  1. 2/2 says:

    la tine e bine Marius. Noi, nu ne permitem sa stam. Tinand cont ca seful meu este zgarcit foc, facem si anumite treburi “gospodaresti”. De exemplu eu in tura de noapte trebuie sa pregatesc micul dejun pentru dimineata. Azi de ex. sunt 17 persoane in hotel, deci da-ti seama ca in putin timp o sa fiu ca si titirezul pe aici… in rest, tura de noapte face inchiderea zilei, care dureaza putin, cam 15-20 de minute… Apoi stai, dormi iepureste pentru ca este mereu agitatie tinand cont de zona centrala si mereu se gaseste cineva sa-ti aia somnul…
    Noaptea totusi este okay. Turele de zi le urasc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *