Accidentul de luni seara – Padureni si Obad

Am promis de aseara ca pun ceva poze pe net, dar uite ca abia acum am reusit sa imi fac nitel de timp sa scot pozele de pe telefon.

Ce s-a intamplat mai exact ? In primul rand, la Padureni, chiar acolo la intersectia cu drumul european, o masina (imi scapa modelul) a reusit sa se rastoarne in sant. Nu stiu exact circumstantele in care a reusit sa intre in sant, cert e ca atunci cand am facut eu poza, masina era inca in sant (era undeva in jurul orei 21:10).

Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu un Q11 seara.

Al doilea accident a fost ceva mai serios, si a fost undeva imediat dupa gara din Obad (asa numita halta Obadeni) si din cate am inteles de la localnici cineva cu toyota a incercat sa evite gropile care au rasarit in aceasta primavara pe drumul judetean dintre Jebel si Ciacova si s-a tamponat cu un Citroen C4, care suprinzator nu avea decat partea din fata varza.

Din nou, poza a fost facuta din autobuz si nu foarte reusita.

Toyota in schimb a avut o groaza de suferit, dovada fiind o poza mult mai buna calitativ in care se vede cat de praf era.

Dupa tot accident sunt de tras 2 concluzii:

1. Conduceti prudent, nu mai accelerati si nu depasiti ca nebunii pe drumuri atat de rele.

2. DJDPT (Directia Judeteana Drumuri si Poduri din Timis), voi ce naiba asteptati ca sa refaceti drumul ala ? In Ciacova au refacut drumul, la Ghilad l-au cam refacut. Singura portiune care nu e facuta e de la iesirea din Ciacova catre Jebel + 1 km pana la 1 km de halta Obadeni, unde drumul este jalnic si iti rupi masina, mai ales daca trebuie sa faci naveta zilnic. Puneti-va naibii pe treaba si ocupati-va si de drumul ala, ce naiba…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *