ACER

Am fost norocos ( cam ciudat ) in ultima perioada. Am reusit sa ma angajez undeva ( de unde si scriu acum ) si fratemio mi-a dat laptopul ca sa nu ma plictisesc noaptea. Adica sa stau sa lucrez. In schimb lui i-am lasat umilul meu desktop de toate zilele. Desktopul e functional, dar nu este mobil, asa cum vrea fratemio. Si de aici vine urmatoarea intamplare.

Acum vreo 3 saptamani am mers cu el in Iullius Mall in Timisoara. Isi gasise un ACER Aspire micut ( exact ca in linkul dat, numai ca era negru). I-a placut, era promotie ( numai 1400 de lei ) si a vrut sa plateasca cu cardul. Si de aici a inceput toata tarasenia. Nu a mers cititorul de carduri de la ei. A incercat cu diverse pinuri, crezand ca a gresit. Nu a mers. A incercat si la bancomat, a mers. A revenit la magazin, nu a mers. Actele erau deja facute, trebuia doar sa mai plateasca. A plecat nervos si nu a mai cumparat laptopul. Partea proasta este ca vanzatorul a trebuit sa anuleze toate actele. Chiar imi parea rau pentru el.

In fine, el nu a renuntat la idee. Am vazut ca pentru etapa asta cel mai bun articol primeste un ACER Aspire. Ar fi fain daca as reusi sa il iau, macar as avea cui sa i-l dau ( da, e un mic apropo pe aici ).
Si daca nu ar fi sa castig, oricum trebuie sa ii iau laptopul. Deci tot nu ma scutesc de griji.

Pana atunci eu stau linistit si butonez la ACER Travelmateul din dotare. E mobil si bun. Exact ce imi doream :D.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *