Despre aprobatul siteurilor in directoare…..

In ultimele zile am stat sa aprob ( sau nu ) siteurile in directorul roportal.  Stiu, e o chestie care pare plictisitoare, dar asta trebuie sa fac. Am avut 2600 la inceput. Intr-o saptamana am ajuns la 1790, astazi, vineri 18 iulie ora 1:59 PM. Am tras cateva mici concluzii de aici:

1. Romanii nu prea stiu sa isi scrie o descriere buna la site. Doar vreo 30 % din siteuri au o descriere adecvata, fara prea multe keyworduri. Mi-a luat o groaza sa le corectez.

2. Siteurile cu jocuri m-au omorat. Toate au ca descriere ” jocuri online, jocuri masini, jocuri barbie”. Dar toate is la fel. Daca ar fi fost doar vreo 10 hai ca era usor, dar am prins peste 100. Deja devine enervant.

3. Siteurile cu imobiliare au descrieri bunicele. Macar alea.

4. Am gasit o chestie amuzanta pana acum. Siteurile .jp ( inscriu si aia pe unde apuca) pun la judet Harghita. Odd.

5. Foarte multe forumuri fara posturi sau pe domenii gen forumz sau 3xforums. Nu am cum sa accept siteuri care nu ofera nimic.

Si acum, revin la aprobat/dezaprobat siteuri..

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Despre aprobatul siteurilor in directoare…..

  1. stirist says:

    are vreo importanta mentionarea unei descrieri diferite? sa zicem o descriere pe zece directoare, o alta descriere pe alte zece, apoi alta… samd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *