Ah, ne-a scapat printre degete..

Cu toate ca mi-am zis ca nu vom mai despre european uite ca trebuie sa scriu. Dupa un meci ca asta al Romaniei trebuie neaparat sa scriu. Un meci care m-a tinut in priza, un meci agitat cu multe ocazii, din pacate si cu un penalti(y) ratat de Fenomenu’. Am avut noroc in prima repriza, arbitrul a ridicat steagul ideal pentru noi si am scapat fara gol.

A doua repriza a inceput bine pentru noi, adica nu ne mai dominau italienii. Si dintr-o greseala a lui zambrota a marcat Mutu. Fericire tra la la. Dupa un minut luam gol. Inghet. Pacat. A mai fost si penaltiul ratat si s-a dus totul. Italienii erau morti cu exceptia lui Cassano, care a cam driblat tot ce a prins. Si asa s-a terminat 1-1. Sa invinga Olanda deseara pe Franta si sansele noastre de calificare cresc vazand cu ochii. ­čśÇ

Acum mai avem cu olandezii, sper sa bata pe francezi, pentru ca in ultimul meci sa joace relaxat si sa reusim sa invingem.

Am iesit cu bine din meciul cu Italia, se putea si mai mult dar acum asta e.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *