Ai grija de dinti tai…

… pentru ca pe la 25 de ani te trezesti ca nu ii mai ai. Din nefericire, am simtit-o. Am inca destule masele in gura, din fericire, dar si cele care le am sunt problematice. Nu mai putin de 6 (!!) masele sunt cariate, iar 2 dintre ele au gauri destul de mari in ele si sunt destul de dureroase. Restul de masele sunt relativ slabite, iar una din masele a fost scoasa anul trecut, dupa nu mai putin de 50 de minute de chin (dentistul, o persoana in varsta la unul din cabinetele alea de le vedeai acu 10 ani, a zis ca a fost cea mai dificila extractie pe care a avut-o vreodata. Ce sa ii faci – oase dure, dinti duri). M-am gandit sa apelez la ceva dentisti care se pricep la implantologie (adica sa imi puna un dinte in spatiul gol), am intrebat, insa preturile aplicate de dentistii care ii stiu ca sunt buni sunt mari. E si normal sa fie asa, dar momentan nu imi permit asta.

Insa incerc sa am cat de cat grija de dintii pe care ii mai am. Am fost la cateva vizite in ultima luna si dupa un detartraj sanatos am descoperit ca 6 masele sunt cariate si pline de gauri. Voi incerca in timp (totul depinde de situatia financiara) sa mi le repar si pe restul pentru a fi sigur ca dupa o zi stata prin tren in curent nu voi avea probleme de genul dureri de dinti.

Pana cand voi reusi insa asta voi avea cel putin o zi cam la o saptamana de durere. Asta e, la omul sarac nici dinti nu trag.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *