Alexandra Stan – De la Barbi la Sexy

Am auzit-o pe fata asta (care e de fapt cam de aceeasi varsta cu mine) acum ceva vreme, cand auzind pe cineva fredonand ceva melodie cu Lolipop (era si la radio) l-am intrebat cine canta aceasta melodie. Persoana in cauza era Alexandra Stan.

Vocal, tipa este destul de buna (printre altele…). Si corpul o avantajeaza la maxim, daca este pus in valoare si de machiaj si imbracaminte (stuffs like that). Despre asta o sa vorbesc in continuare nitel.

Primul videoclip, cel cu lolipop, mi s-a parut la inceput o gluma. In videoclipul respectiv vroia parca sa atraga atentia tuturor perversilor din America cu acea costumatie si machiajul respectiv. O papusa barbie, asta a fost prima descriere care mi-a trecut in cap cand am vazut-o prima oara.

In urmatorul videoclip, Saxobeat, a venit o schimbare (in bine zic eu), a trecut direct la tipa sexy in costum. In cazul de fata, costumul politistilor. Nu foarte inspirat, dar oricum mai bine.

Nu are inca un videoclip pentru melodia ASAP, dar cu siguranta e unul dintre hiturile verii 2011. E o melodie foarte pentru terase si cluburile din Romania si nu ma indoiesc ca va ramane acolo sus toata vara. Si pe langa asta, cei care se ocupa de imaginea ei au reusit sa faca transformari masive, reusind sa o faca sa arate extrem de bine.

Intr-o sesiune foto realizata de TaniaRed’s studio, Alexandra Stan arata excelent. Poate ca am si eu o slabiciune pentru tipele cu tunsoarea respectiva, dar si asa, magnific.

poze via Maan.ro

In videoul de pe youtube insa a reusit sa puna cea mai faina poza. Eu am gasit-o la ei pe site, la un concurs de-al lor.

Parul aranjat cu trebuie, imbracaminte care sa o avantaje fizic (negru cu par blond arata foarte bine).

O transformare in bine a Alexandrei, speram ca va mentine trendul macar o perioada. Si mai ales, sa nu se vopseasca bruneta…

Si pentru un extra, videoul de pe youtube pentru cea mai noua piesa a ei: ASAP.

Alexandra Stan – ASAP

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Alexandra Stan – De la Barbi la Sexy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *