Alimentatia dupa grupa sanguina

Acum vreo 3 ani jumate, chiar in prima luna cand am inceput facultatea, am lucrat undeva pentru o luna. Am renuntat pentru programul era prea greoi pentru mine si am zis ca ma voi concentra pe facultate. Cat am lucrat acolo, imi facusem prieteni printre angajati iar la unul dintre ei am auzit prima oara despre organizarea a ceea ce mananci in functie de grupa sanguina. Initial mi s-a parut ciudat, dar dupa ce am dat printr-o biblioteca, mi-am dat seama ca nu e chiar asa ciudat. In urma unor experimente facute de-a lungul timpului, s-a dovedit ca anumite alimente au efecte diferite la diferite tipuri de grupe sanguine.

N-am experimentat mai departe cu ce se mananca, dar stiu persoane care isi fac “dieta” dupa grupa sanguina pe care o au. Pentru cei care nu au mai auzit de asta si sunt interesati, am din nou o carte pentru ei: “Alimentatia dupa grupa sanguina” de Karen Vago si Lucy Degremont.

Cartea de fata prezinta recomandari alimentare generale, adecvate fiecarei grupe sangvine, bazate pe mai multe tipuri de alimente: carne, pste, produse lactate, legume, fructe etc.
Lucrarea propune 120 de retete variate, pe baza de ingrediente proaspete, ecologice si bogate in elemente nutritive esentiale pentru santatea dumneavoastra. De asemenea,veti putea gasi si un program alimentar simplu, cu ajutorul caruia sa profitati din plin de regimul grupei sangvine.

Sunt curios dintre cititori, cati au incercat asemenea regim si… a avut vreun efect major asupra voastra ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *