Aloha de vineri spre sambata

Vineri seara am avut ocazia sa mai trec si eu pe la camine si pe langa lucru sa ma mai si distrez nitel. Cert e ca am fost 9 persoane la inceput si a fost distractie maxima, fie ca a fost vorba de carti sau de mima. Unde binenteles au fost faze de faze.

Unul din jocurile de carti jucate se juca ceva pe perechi. Eram 9, asa ca erau 9 perechi si un joker. Si cine facea primul pereche lasa cartile jos si restul trebuiau sa le lase repede. Sa mai zic ca se juca pe viteza si era criminal cum zburau cartile si se auzea zdranganitul paharelor. Nu mai stiu cum ii zice jocului, daca are careva idee, ziceti-mi si mie.

La mima am avut o groaza de cuvinte, unele greu de mimat, altele mai usor. Cert este ca echipa noastra ghicit in 4 secunde unul din cuvinte. We we’re sooo fast….

Insa la un moment dat cineva din echipa noastra s-a gandit la un cuvant pe care, la vederea lui (era scris pe telefon), am inceput toti din echipa sa radem isteric. Si aia n-a fost partea cea mai distractiva, pentru ca cel care mima nu reusea de nici o culoare sa ii faca pe ceilalti sa inteleaga despre ce era vorba exact, desi si-a dat silinta. Vai si amar de pieptul nostru ca nu mai aveam aer de atata ras. Cuvantul era scroafa. A descris el un porc, dar nimeni nu s-a gandit la partea lui feminina. Si singura metoda prin care s-a gandit el sa descrie el asta a fost o gaura prin care intra un deget sau o gaura. Cred ca v-ati prin despre ce era vorba…. šŸ˜€

Cert e ca am plecat de acolo ceva mai tarziu dar a meritat seara respectiva. La camin se aranjau la chestii pentru venirea unui grup, asa ca unii oameni din camine au cam fost mutati in camera noastra. Nitel deranjat ca ii mutau aiurea. Din fericire toata saptamana cat am stat la camin n-am avut nici o treaba.

Pe dupa-masa am plecat si eu acasa, loc din care tastez asta. Si astept sa vizionez si eu un film sau un serial bun, ca am nevoie acum šŸ™‚

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *