Alternative naturale

In ultima vreme am cam suferit fizic dupa orice tura de fotbal ceva mai intensa. Din cauza greutatii, cel mai probabil, articulatiile nu mai sunt la fel de sprintene ca de obicei. Si se simte dupa orice tura de fotbal in care joc in jur de o ora si jumatate.

Gleznele resimt poate cel mai urat asta, dar nici genunchii si soldurile nu se lasa mai prejor. Nu de mult am avut o criza de sciatica de 4 zile ma taram prin casa ca sa imi iau ce aveam nevoie. Am descoperit insa ca in cazurile de genul e mai bine sa continui sa faca sport si sa aplici ceva tratamente naturale pe articulatii ca sa scapi de probleme. Am descoperit acum ceva vreme o serie de creme excelente pentru durerile musculare si articulare si oricand simt ca am probleme de genul, folosesc o crema de genul ca sa ma ajute sa merg mai departe.

Cei care au fost la Medias la Cupa Bloggerilor stiu despre ce vorbesc, pentru ca si ei au primit un exemplar din gelul relaxant cu spanz, multi avand o parere foarte buna despre el, in timpul si dupa competitie, unii chiar mult dupa competitie.  Cert e ca gelul respectiv ajuta al naibii de mult daca ai dureri musculare.

Insa in curand o sa raman fara “exemplare” din crema, asa ca o sa trebuiasca sa comand inca vreo 2-3 bucati pentru mine. Aceea crema e faina pentru ca intra repede in piele si mai ales e facuta din plante care au efecte benefice asupra articulatilor. Spanz, de exemplu. Dar nu e singura crema faina de la ei. Puteti gasi mai multe creme pe siteul lor, in functie de afectiunea care va da batai de cap.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *