Am nevoie de miscare….

…astfel incat planuiesc sa ies undeva la munte pentru ziua de vineri. Ma gandeam sa plec pe Pades, dar asta inseamna sa merg cu cineva care se misca repede, pentru ca e drum de 40 de km, drum care trebuie facut in maxim 8 ore.

Traseul e simplu, singura problema fiind distanta mai mare. Ma gandeam sa plec din Timisoara catre Lugoj, urmand ca de acolo sa iau un autobuz pana in Nadrag, iar de acolo 18 km pana pe varful Pades. De pe varful Pades am trei variante de coborare, una fiind pe la Ruschita si Rusca Montana cu Coborare pe Voislova, dar acolo trebuie sa ajung pana la ora 4:30.]

O a doua varianta ar fi o coborare pe Poiana Bradului si de acolo ori spre Sacu ori inapoi la Nadrag.  In Sacu trebuie sa ajung la fel pana pe la 4:30, pentru a avea sanse sa prind trenul.

O a treia varianta ar fi continuarea traseului pana la Monumentul Turismului si poate pana la Rusca ( vf Rusca 1355 m), si intoarcerea inapoi pana la Nadrag.

In toate variantele acestea cu intoarcerea la Nadrag trebuie spus ca ultimul autobuz catre Lugoj este la ora 18:00, urmand ca la ora 19:30 sa ajunga in Lugoj. Din Lugoj avem rapide si accelerate pana in timisoara… is destule. Deci de acolo nu e problema.

Deci, cine se baga ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *