Am updatat. Am Firefox 3

Ieri a fost ceva cu ziua downloadurilor pentru Firefox 3. L-am luat si eu, am updatat, merge excelent. Are cateva modificari, faviconul e incadrat intr-o casuta, cand dai sa scrii un link care l-ai mai scris si inainte iti arata toate detalile despre el. Designul este cam la fel, fara diferente majore fata de celelalte versiuni.

Ca tot era vorba de Firefox 3 download day, am intrat azi pe siteul dedicat acestei chestiuni. Se pare ca pana la ora aceasta 1:00 PM ora Romaniei, Firefox 3 a fost downloadat de 5 630 045 de persoane, un numar imens de downloaduri. Din Romania au venit in jur de 23.000 de downloaduri dar recordul de pana acum ( nu are cum sa mai fie depasit) il detine SUA cu un total al downloadurilor de 2 123 424 de useri care au downloadat. Exagerat de multi…

Pana acum nu am descoperit prea multe chestiuni (bune sau rele) despre firefox. Daca voi descoperi ceva bug major sau dimpotriva ceva foarte bun, voi anunta la momentul oportun.

Pana atunci va doresc folosire placuta a acestui browser ( pentru cei ce il folosesc ).

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Am updatat. Am Firefox 3

  1. Dia says:

    Urat din partea mea.. uitasem total ca ieri a fost download day. Si eu ma inscrisesem, fiind utilizator inrait de Firefox. Dar.. fug acum si ma revansez ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *