Aqua Challenge 2013

Cu Bogdan Antohe am mai colaborat la Cupa Castrol, competitie desfasurata chiar in ziua finalei Campionatului European de Fotbal din Ucraina si Polonia (Spania – Italia 4-0, btw). El, alaturi de echipa Smart Athletic, au organizat o gramada de evenimente sportive faine, cum au fost Winter TriChallenge Snagov, Ultra Swin Challenge, Aqua Challenge, Masters Polo Challenge si multe alte eveniment.

Iar acum revin cu unul din aceste evenimente, Aqua Challenge 2013, un concurs care are loc, ca in fiecare an, la Mamaia, in data de 3 august 2013.

Am introdus o proba noua pentru cei care vor mai mult de 5000 metri – 7500, proba regina. Am pastrat cele 2 probe consacrate – de 1500 si 5000 metri. Pentru incepatori si agrement, proba de 500 metri este i-de-a-la. Desigur, vor urma multe alte surprize in perioada urmatoare. Dar, toate la timpul lor.

In 2012 au participat peste 200 de persoane. Anul acesta, lista persoanelor care vor intra la apa se opreste la 400 si cronometrarea va fi facuta cu cipuri.

Ca de obicei, ma astept sa fie un eveniment fain. Asa ca daca doriti sa va inscrieti, e bine sa o faceti din timp, pentru ca nu se vor face inscrieri in momentul inceperii concursului si sunt doar 400 de locuri pentru ca da, se va face cronometrare cu cipuri. Detalii de organizare, dar e bine sa le stiti inainte sa va inscrieti.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *