Ar trebui odata bani pentru centura de Sud a Timisoarei..

Centura de sud a Timișoarei este unul din proiectele foarte importante pentru urbea din vestul țării. Din păcate, nu același punct de vedere este împărtășit și de autoritățile de la București.

Suntem în 2016, iar acest proiect este încă tărăgănat de mai bine de 10 ani. Și se pare că nici acum nu se vor da bani pentru începerea construcțiilor acestui tronson foarte important pentru Timișoara. Iar asta în timp ce orașe precum Oradea deja și-au terminat Centura și acum construiesc pasaje peste această într-un ritm accentuat.

Problema cea mai mare este cea legată de fondurile care trebuie să vină de la București și care nu vin de foarte multă vreme. Cu acele fonduri alocate, Consiliul Județean Timiș ar putea începe procedurile pentru reluarea trenurilor pe care ar urma să se construiasca că centura de sud a Timișoarei.

Centura de sud a Timișoarei va trece pe terenurile Mai multor localități, precum Ghiroda, Moșnița nouă, Giroc și Chișoda.

Și dacă s-ar aloca bani în această secundă, Tot ar dura cel puțin trei ani până la construcția acestea. Ar fi foarte important ca aceste fonduri să fie alocate pentru a decongestiona urbea de pe Bega. Mai ales după introducerea atâtor semafoare în orașul în ultima vreme.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *