Aragaz nou de la Beko

In casa in care stau majoritatea lucrurilor sunt destul de noi, incepand de la Frigiderul cu Congelator pana la masina de spalat. In vechiul apartament aveam o multime de electronice din anii 80 si 90, asa ca in momentele in care s-a putut, s-a cautat o innoire a electronicelor pe care le avem. Rand pe rand fiecare produs electronic vechi a disparut si i-a luat locul unul nou. Toate cu exceptia unuia: aragazul.

Pana acum o luna noi gateam la acelasi aragaz la care faceam mancare si acum 16 ani. Un aragaz destul de bun, dar care dupa atata vremea a inceput sa aiba probleme, in special la coacere, pentru ca platoul din spate care ar fi trebuit sa ii asigure o anumita izolatie incat sa se poata efectua coacerea… ei bine, nu prea mai izola, iar asta a insemnat ca nu mai puteam face nici un tip de mancare la cuptor, iar cand faceam, era cu prea mult consum de gaz.

Asa ca a venit timpul pentru un aragaz nou, iar dupa multe luni de dezbateri, alegeri si razgandiri, am ajuns sa cumparam un aragaz de la Beko. Clasic ca stil, alb, cu patru ochiuri pe gaz si, cel mai important, cuport electric cu time si lumina pe interior, incat sa poti vedea si prestabili un timp de coacere, indiferent pentru ce gatesti in cuptor.

Aragazul in sine este destul de bun pana acum, iar mancarea se face mult mai repede comparativ cu vechiul aragaz. Consuma si mai mult gaz, dar asta nu e o problema, pentru ca petreci mai putin timp in bucatarie cu ochiurile de gaz pornite, deci una peste alta cam tot asta este.

In plus, poate cea mai important functie a acestui aragaz: aprindere automata a ochiurilor pe gaz. Fara chibrite, fara diverse instrumente ca sa poti porni ochiul de gaz. Doar apesi si tii putin, iar gazul se aprinde si te poti apuca de gatit.

E cel de-al doilea produs pe care il cumparam in ultima vreme de la Beko, iar cel putin pentru moment suntem destul de multumiti de ambele achizitii.

Aragazul era ultimul lucru din casa care a ramas ancorat in anii 90, iar acum cu noul aragaz, putem zice ca suntem o familie moderna cu tot ce ii trebuie prin casa.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *