Aragaz sau incorporabile ?

De cand ma stiu, din vremea in care stateam in Valea Jiului, cam tot timpul am avut un aragaz la mine in casa pentru a gati diverse lucruri. Bine, pe langa aragaz, mai aveam in vale si o plita electrica veche cu doua ochiuri, care se strica destul de des, dar este destul de buna pentru paine prajita, daca vroiai sa mananci ceva repede dimineata.

Revenind la aragaz, am avut ceva model romanesc facut prin anii 90 care l-au luat ai mei acum multa vreme si pe care l-au adus cu ei in momentul in care au venit in Banat. N-au stat sa cheltuie foarte multi bani pe un aragaz la acea vreme, doar au adus cel pe care il aveau pentru ca inca functiona in parametrii optimi.

Acum un an insa, aragazul nu a mai functionat in parametrii optimi, cuptorul nu mai reusea sa coaca prajiturile cum trebuie, asa ca a fost nevoie de o modernizare. S-au uitat si ei, m-am uitat si eu la solutiile pe care le avem pentru a cumpara un aragaz, am vrut un model de la Beko, care nu mai era la promotie si apoi nu l-am mai gasit nici pe stoc, apoi am mers prin magazine, am vazut un model, care l-am comandat online, ca sa fim siguri ca avem transportul asigurat.

Ei bine, acela a venit, dar unul din ochiuri era stricat, pentru ca dintr-un exces de zel, cineva a inchis un ventil atat de puternic incat nu mai putea fi desfacut. Cum nu mai aveam nici un chef sa o urcam pe masina si sa il ducem la reparat, am zis ca merge si asa.

Dar apoi am vazut ca puteam avea o alta solutie: cuptor incorporabil + plita electrica pe gaz. Singura problema: diferenta de 600 de lei la pret. Ne-am gandit noi si am zis ca am cumparat deja un aragaz, n-are rost sa mai schimbam acum totul.

Dar va intreb pe voi, dragi cititori: voi ce v-ati fi cumparat cu un buget de 1500 de lei ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *