Aromaterapia, o terapie a mirosului…

Personal, consider ca aromaterapia nu are nimic un efect fizic asupra noastra. Totul sta in mirosuri si in functie de uleiurile si substantele folosite, poti, psihologic, sa iti creezi o stare de bine si confort psihic. Cu care, uneori, vine si confortul fizic, in anumite situatii.

Pe mine nu m-a interesat prea mult, dar stiu ca sunt multi cititori care ar fi fost interesati sa stie mai multe despre aromaterapie. Pentru ei, recomand o carte, ca de obicei: “Aromaterapia, terapie prin uleiuri esentiale”

Cartea e interesanta, am apucat sa o rasfoiesc acum vreo 2-3 luni si pentru pasionati, pot zice ca e interesanta. O scurta descriere:

Aromaterapie, terapia prin uleiuri esentiale este un ghid complet pentru studierea unei tehnici antice, populare, utilizată pentru tratarea unei game largi de afecţiuni.

Această lucrare oferă informaţii detaliate despre o mare varietate de uleiuri, descriind efectele fizice, emoţionale şi spirituale a mai mult de 50 de uleiuri esenţiale. Se oferă, de asemenea, explicaţii pentru folosirea uleiurilor în deplină siguranţă, pentru obţinerea unor rezultate eficiente în toate aspectele vieţii, inclusiv în cazul sarcinii şi al naşterii.

Sunt curios sa aflu reactii de la cei care vor incerca instructiunile din aceasta carte, ce efecte a avut asupra voastra.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *