Artisteer

Acum vreo cateva luni Dani ne recomanda un program numit Artisteer. Atunci era doar un demo, nu puteai exporta direct fisierele pentru o noua tema de wordpress. M-am inregistrat la ei in speranta ca in viitor pot exporta fisierele pentru worpress. Ei bine, acum 2 zile am primit mailul. Programul e gata. Din pacate costa 150 $ licenta, momentan nu imi permit. Am luat trialul, mi-am facut o tema cat de cat acceptabila ( asta de e acum on, dar intre timp am mai vrut sa fac modificari, de aia arata asa) si am salvat fisierele. Problema era ca erau puse cu watermarkuri pe ele. Watermarkuri care puteau fi indepartate fara probleme. Lucru si facut, desi mi-au luat 2 ore.

In fine, programul merita pentru functiile pe care are. Fie el si varianta trial, poti face o multime chestii cu el. Asa ca daca va intereseaza, puteti intra pe siteul oficial Artisteer. In 2014 au ajuns deja la o versiune extrem de avansata si in care puteti face o multime de lucruri frumoase cu el.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Artisteer

  1. Marius says:

    Nu vroiam sa fie roz, vroiam sa fie violet. Oricum, voi mai face eu si alta. Pana atunci tin si eu asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *