Asta da zi ciudata…

Marti, 17 martie 2009

Ora 6:30 – Un telefon suna de nebun in camera. Ma gandeam sa ma intorc si sa ii dau una ( usor, nu sa il distrug) telefonului sa se opreasca, ca mi se parea mie ca e cam devreme. Teapa. Telefonul era a lui Mihai care, surprinzator, s-a trezit inainte mea in timpul saptamanii. L-am lasat in pace, am mai motait un sfert de ora dupa care a sunat al meu. Am apasat aiurea pe niste butoane si cu o greutate ( lene ) de balena, m-a ridicat din pat. Dupa spalatul normal de dimineata, am pus la repezeala hainele de sport pe mine si m-am indreptat spre iesire.

7:21 – Mi-am dat seama ca am uitat portofelul. Fugit 4 etaje dupa el, luat portofel, coborat 4 etaje.

7:25 – E destul de frig, nici nu simti ca a venit primvara in Timisoara. Ma intalnesc cu o colega de faculta ( intamplator, martea la ora 8, 3 din cele 6 grupe au atletism. Am mers pe jos pana la faculta, nici nu am simtit. E mult mai usor sa ai companie cand mergi undeva.

7:50 – Ajung la faculta, atmosfera in vestiar e fantastica. Toti mai au un pic si adorm pe acolo. Frigul de dimineata ii trezeste insa brusc, la fel cum ma trezeste si pe mine.

Urmeaza o ora jumate de exercitii de atletism nu extraordinar de grele, dar pentru unii destul de grele. Singurul lucru de remarcat astazi dupa ora de atletism : nu m-am simtit foarte obosit ( cu toate ca am alergat vreo 4 ture de teren ) si nu m-a durut ficatul la final. Ceea ce inseamna progres.

9:30 – Plec de la faculta, 43-ul m-a duce pana in piata Traian ( mai exact in zona magazinului ciclop ). Ma intreb cand naiba o sa schimbe autobuzele de pe ruta respectiva. Aproape toate sunt vechi ( pentru unele e mai ok ca sunt vechi, sunt mai lungi si suporta mai multi pasageri ).

10:10 – Plec din piata Traian cu tramvaiul 5 pana la posta mare. Caut sa trec peste niste stradute sa ajung la sediul Alpha Bank din Popa Sapca ( strada ). Gasesc sediul, gasesc si ATM-ul, dau sa bag cardul sa vad daca mi-au ajuns banii si surpriza : am bani pe el. Scot 150 de lei de pe el….. sau credeam ca scot. In procesul de scoatere s-a oprit brusc atm-ul. Cu tot cu cardul meu inauntru. S-a restartat aplicatia respectiva. Am stat sa vad daca nu cumva am noroc sa imi recuperez cardul dupa ce se restarteaza aplicatia. Cred ca am stat vreo 10 minute. Nu s-a intamplat nimic, dupa cum banuiam din pacate. Am intrat in sediul de la Alpha Bank, am vorbit cu cineva de acolo ( nu mai stiu exact cine era si cu ce se ocupa) si dupa 15 minute mi-am recuperat cardul. Am dat sa revad suma, mi-au scos cei 150 de lei de pe card. Din nefericire nu erau in buzunarul meu.

Intru inapoi in banca, le spun problema iar in 5 minute reusesc sa imi puna banii la loc, reusesc sa scot intr-un final si suma respectiva. Ma bucur totusi ca nu a trebuit sa astept mult pentru a imi putea rezolva problema ( e sediul mare din timisoara, probabil si de asta).

11:25 – Dupa ce am scos banii de pe card parca vroiau toate masinile sa dea in mine. Nu mai respectau rosul de la semafor, nu stiu ce naiba au avut. Cert e ca vreo 3 masini era sa dea in mine astazi. Noroc ca inca mai am viteza.

11:40 – In urma unor telefoane reusesc sa ajung prin majoritatea marketurilor de prin Timisoara. Am fost in Profi, Real, Discount Market si Billa. In Kaufland nu am mai ajuns si nu vad vreun motiv sa ajung acolo. Ideea era ca nu mai aveam de mancare si a trebuit sa cutreier magazinele pentru a imi lua anumite tipuri de mancare.

Ora 12:45 – Am ajuns intr-un final acasa. Din nefericire in 3 ore plec iarasi pentru un test la istoria educatiei fizice. Pana atunci, i got work to do.

Presimt ca pagina va mai fi updatata pana se va termina ziua…

Update: Am reusit sa ma plictisesc de moarte la cursul de istorie a educatiei fizice. Nimic deosebit.

La 7 jumate, exact in momentul in care vroiam sa plec pe afara, intervine o problema cu unul din siteuri. M-am chinuit 2 ore cu el, nu am reusit sa il rezolv din cauza idiotului de hosting de la register.com

Pana la urma am mers si la fotbal, realizarea majora a fost o torpila de la 30 de metri. Putin mai jos si depasea torpila lui Rooney de acum 2 ani ­čśÇ

Imediat dupa fotbal, un somn instant pana dimineata.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Asta da zi ciudata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *