Ati pascut, acu suferiti

Dupa atatea sarbatori si atatea avertismente din partea medicilor sa nu bagam in noi ca spartii de sarbatori, dar in special de paste, tot exista cazuri de excese alimentare. Campioni in fata tuturor sunt, deloc suprinzator, clujenii. Nu mai putin de 1000 de persoane au sunat la ambulanta pentru ca au mancat ca spartii. Dintre acestia vreo 300 au stat si in spital din cauza ca pancreasul si ficatul nu ii mai suportau.

Ca un extra, nu va luati dupa reclamele alea de la tv (colebil si altele), nu va protejeaza chiar atat de mult ficatul, daca mancati ca spartii tot in spital ajungeti.

Stiu ca si eu mancam foarte mult cand erau sarbatorile de paste, dar totul s-a schimbat acum vreo 3 ani cand am aflat ca aveam ceva probleme la ficat. Mi-am schimbat mult si alimentatia, din pacate si nu orele la care mancam. La asta inca mai lucrez.

Cert e ca si altii ar trebui sa se mai limiteze cu mancatul. Aduc profit la marketuri si in plus mai ajung si in spital.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *