Avantajele unui laptop

Nu am un laptop. Dar cunosc destule persoane care au laptop-uri ( inclusiv Mihai) si pot spune ca a avea un laptop este un avantaj daca esti mai tot timpul pe drumuri. Asta s-a vazut acum vreo 2 saptamani cand am fost prin tara si datorita internetului de la vodafone ( 2G, da’ bun si ala) am reusit sa stau putin pe internet, sa mai citesc si sa mai comunic cu anumite persoane. Si asta cu toate ca noul catelus ( diminutiv, nu e deloc catelus, e ditamai dulaul) al bunicilor avea un chef de joaca nebun si ma exaspera.

In fine, revenind la laptopuri. Nu posed inca asa ceva, dar sper ca in viitorul apropiat sa fiu mai norocos si sa posed unul. Un laptop e avantajos in special pentru ca e mobil dar ca orice piesa informatica are problemele lui. Un exemplu ar fi ecranul. Pentru cineva care lucreaza in design i-ar fi foarte greu sa lucreze pe un laptop, mai ales daca are ochii formati pentru asa ceva.

Ca sa rezum, e bine sa ai si un desktop si un notebook. Cu un notebook poti fi mobil, poti calatorii pe unde doresti si tot sa fi aproape de internet iar cu desktopul poti face restul treburilor.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *