Avem nevoie si de oameni pentru creativitate

În primele zile ale acestui an am reuşit cumva cumva să mă izolez complet de cam orice persoană, pentru simplul motiv că nu aveam chef de comunicat.

Mi-am dat seama însă destul de repede că ceva nu mai merge cum trebuie de când stau acasă. Asa că astăzi, fiindcă tot am avut treabă în Timişoara, mi-am zis că e un moment potrivit să îmi descopăr spiritul creativ. Din nefericire, astăzi a fost una din zilele acelea în care nu îti prea doreşti să ieşi din casă, pentru că ninge.

Am mers din Modern până la Iullius Mall pe jos, doar să mai văd ce e nou prin oraş. Bun, nu ar fi singurul motiv, aveam ceva de rezolvat cu vreo două persoane iar nici una din acestea nu am reuşit să o deranjez. Aşa ca am mers mai departe şi mi-am dat seama că dintr-o simplă plimbare scurtă prin oras îţi vin o mulţime de idei pentru articole pe blog.

Fie că vezi ceva magazin nou apărut, fie ceva şoferi idioţi, fie ceva modificări de ordin structural in oraş. Îti dau ceva idei, e drept. Dar poate cel mai important lucru în creativitate sunt relaţile între oameni. Felul în care cineva se comportă pe stradă sau într-o conversaţie îţi da ceva idei. Şi când te gandeşti că în oraş sunt peste 300.000 de oameni, iar dintre aceştia cel mai probabil vezi vreo 1000 din ei doar printr-o scurtă plimbare, atunci poţi sa zici că ai un arsenal de idei la dispoziţie pentru zeci si zeci de articole.

Partea proastă în toată problema asta e ca majoritatea ideilor care îţi vin în acel moment zboară la fel de repede din cap, aşa că dacă n-ai o memorie extraordinară, multe din idei se pierd in neant.

De aceea de multe ori mă gândesc că mi-ar fi super utilă o tabletă in situatii de genul: oriunde, oricând, scrii fara probleme.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Avem nevoie si de oameni pentru creativitate

  1. oitafantastica says:

    mie cele mai bune idei imi vin seara inainte sa adorm:D ai si pentru mine vreo solutie?”seara”…vorba vine:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *