Bacalaureat – Ziua 5 – Biologie

Azi era proba aia din aria curiculara. Ceva de genul. Ideea este ca aveam de ales intre Informatica intensiv – Pascal, Chimie organica sau anorganica, Biologie IX – X sau XI – XII si Fizica.

Fizica are probleme complicate, chimia nu e chiar una din materiile preferate si informatica din ultimul an nu a fost tocmai “intensa”. Asa ca am ramas pe biologia de clasele XI – XII, mai exact anatomia si fiziologia umana, genetica si ecologia. Mai stiam eu ceva din clasa a VII a la anatomie, asa ca am zis sa dau aici.

Azi au fost cam asa. Subiectul I a fost varianta 23, Subiectul II varianta 80 si Subiecul III varianta 52. La I a fost usor, la II au fost probleme nenorocite de genetica iar la III a fost ecologie šŸ˜€ Ecosistemele antropizate. Lovely…….

Am scapat de toate probele scrise, mai avem maine sportul. Si trebuie sa fim de la 7 dimineata in Petrosani. Ceea ce inseamna ca pe la 5 si un sfert trebuie sa ma trezesc ( groaznic ). O ora cu microbuzul pana la Petrosani ( sper si un somn bun, ca sa pot sa ma misc pe acolo ). Binenteles la ora 7 dimineata o sa fim morti de somn, da macar e racoare. Macar aia sa ne mai trezeasca…

Si dupa ziua de maine e totul over…. pana sambata cand aflam rezultatele. Si dupa aia cautare la facultati sa vedem ce si cum, trebuie sa imi iau actele, sa fac j-demii de chestii. Big fun time.

Admitere pentru facultate nu as avea decat la kinetoterapie, si acolo sunt probe sportive care sunt accesibile, sper sa nu am probleme. šŸ˜€

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *