Back in track

Am revenit. S-a schimbat hostul si binenteles za mighty RDS nu a binevoit sa imi schimbe DNS-urile in 24 de ore, ci intr-o saptamana. Astfel incat ceea ce voi scrie eu imi va si aparea pe pagina…. nu ca inainte.

Ce s-a mai intamplat recent? Am avut o saptamana in mare parte grea, mi-am dat si singura restanta pe care o aveam, sper sa reusesc sa iau nota de trecere de data asta. Constat ca masuratorile de la biomecanica sunt destul de complexe si fara rost ( aproximativ, singura chestie care mi-a trecut prin cap este de a vedea daca articulatia este destul de flexibila sau daca are ceva probleme ). Oricum, foarte greu nu este sa masori, iti trebuie ceva numit goniometru ( un fel de cerc gradat cu doua liniare pe langa el pentru a putea masura mai exact unghiul).

De acum incolo voi avea ceva mai mult de lucru si de scris. Maine e 1 mai, zi libera din punct de vedere al lucrului. In mod normal nu ar trebui sa am foarte multe de facut asa ca daca mai ramane cine in Timisoara, sa imi dea un semn. Poate isi pierde vreo cateva minute ( ore ) cu mine…..

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Back in track

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *