Baile Madaras

Pentru cei ce ma citesc, stiu ca sunt un mare pasionat de calatorii si turism. In ultima vreme am incercat sa adun o lista cat mai competenta de ape si bai termale din Romania. Eu zic ca am reusit sa fac rost de informatii pentru 80 % din toate locatile cu apa termala din Romania. Dar mai e inca de lucru.

E frumos sa mai primesc si informatii de la cititori. Trebuie sa recunosc ca de la ei am aflat de multe locatii de bai termale, in special din Ardeal. In judetele Bihor, Satu Mare, Bistrita-Nasaud sau Alba, toti mi-au oferit informatii interesante cu privire la apele termale.

Iar aici e ultima “achizitie”, cu tot cu poze de la un cititor al siteului Harta Turistului.

Baile Madaras sunt situate in apropierea localitatii Salonta, judetul Bihor. In cadrul complexului termal Madaras sunt trei bazine termale : un bazin cu apa sub 1,2 metri si ceva mai rece (28°-30°), un bazin mare (1,8 m) cu o apa termala potrivita (32°-34°) si un bazin cu apa termala foarte calda (38°).

bazin baile madaras

bazin 2 baile madaras

Many more to come….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Baile Madaras

  1. Pingback: Din ultimele zile…. | J Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *