Bancuri domne’

De obicei nu am amuz usor de la toate tampeniile. Dar astazi s-a trezit cineva sa puna niste bancuri pe net. Mai bune ca niciodata. Uitati aici :

Unui batran suporter al echipei X i-a sunat ceasul. Pe patul mortii el isi cheama fiul si-i zice:
– Fiule iti las ca mostenire abonamentul meu la tribuna 0.
– Da, tataÔÇŽ
– Vreau in schimb sa-mi cumperi un abonament la meciurile echipei Y iar pe ultimul drum sa-mi invelesti cosciugul in steagul echipei Y.
– Dar tata, toata viata ai fost devotat echipei X, de ce te schimbi acum pe patul de moarte?
– Pai decat sa moara unul de-ai nostri, mai bine unul de-al lor!

intr-un compartiment de tren, pe o bancheta stau o blonda si o baba, si in fata lor un tinerel si un ungur. La un moment dat, trenul intra intr-un tunel. Se aude un sunet asemanator un pupic bine dat si apoi o palma sanatoasa : PLEOSC. La iesirea din tunel toata lumea rusinata nu spune nimic. Dar iata ce gandeau :
baba : cred ca tinerelul asta din fata mea a sarutat-o pe fata asta , si ea normal l-a pleznit peste ochi.
Ungurul : cred ca tipul a sarutat-o pe bunaciunea asta din fata mea, si ea , in intunericul asta grozav m-a nimerit pe mine cu o palma pe care o merita nesimtitul asta de langa mine
Blonda : cred ca tipul asta a incercat sa ma sarute dar in intuneric a nimerit in bratele babei si aceasta evident la pocnit
Tipul : oare nu mai vine vreun tunel sa-i mai dau o palma ungurului ?

Cei 7 pitici ajung la Vatican la Papa. Morocanosul iese in fata si intreaba: – Excelenta voastra, am o intrebare mai delicata… – Spune, fiule! – Aici la Vatican , aveti calugarite pitice, ca noi asa? – Nu, fiule! In spate, ceilalti sase pitici isi dau coate. Morocanosul se uita urat la ei si continua : -Dar asa, in general, in Europa… exista calugarite pitice? Inca o data raspunsul a fost negativ. Ceilalti sase izbucnesc in ras. Morocanosul, vizibil enervat, le cere sa se calmeze si continua : – Dar in lumea asta mare, exista calugarite pitice? – Nu, fiule! Dupa stiinta mea, nici macar una! Explozie de ras in spate. – Dar de ce intrebi, fiule? – Ceilalti sase, deja in delir, striga printre hohote : – A f***t un pinguin! A f***t un pinguin!

Deci cat am putut sa rad cand am citit bancurile astea, nu am mai ras demult. Si asta probabil tampitului asta de bac si lucrului zilnic, care nu imi prea lasa portite libere.

A, si sa nu uit. Nu am nimic cu ungurii. ­čśŤ

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *