Bautura de birou

Daca lucrezi intr-un mediu cum este cel online sau in programare, e posibil sa lucrezi intr-unul din marile birouri din Bucuresti, Timisoara, Cluj sau Iasi care angajeaza cei mai multi tineri in aceste domenii. Iar cum in IT salariile sunt mari si angajatii sunt mai greu de tinut, angajatorii tind sa le ofere acestora conditiile potrivite pentru a lucra cat mai eficient la proiectele pe care acestia le au in dezvoltare.

Iar printre aceste conditii se numara si o bucatarie cu tot ce ai nevoie, incepand de la un simplu espressor pana la frigidere, cuptoare cu microunde sau chiar table de darts (multi au avut si mase de fotbal, dar majoritatea au renuntat la ele pentru ca erau mult prea galagioase, iar intr-un mediu in care ai nevoie sa te concentrezi la ceea ce codezi, e util sa nu tot auzi mingi de plastic pocnindu-se de lemnul mesei de fotbal).

Evident, nu peste tot e la fel, dar firmele care se respecta si angajeaza oameni pe proiecte mari ofera macar aceste conditii. Acum totul depinde angajator si de felul in care vrea ca toti oamenii sa fie eficienti. Am auzit si alte povesti de pe la Continental, cum ca n-ar fi asa simplu sa lucrezi acolo, dar ma gandesc ca totul depinde de la corporatie la corporatie.

Am lucrat si eu in astfel de mediu, iar faptul ca ai la indemana o bucatarie in care sa iti faci un ceai sau o cafea te ajuta foarte mult, mai ales daca lucrezi foarte mult pe timpul noptii. Nu era atat oboseala, cat amorteala care te lua dupa vreo 2-3 ore de stat pe scaun. Iar atunci mai ieseai putin, stateai la o ceai si o vorba sa iti mai revii si sa poti lucra mai eficient. Eram o persoana care lucra foarte mult timp noaptea, asa ca majoritatea timpului prin spatiul de lucru era destul de liber.

Voi ce conditii aveti pe la voi pe la birou ? Aveti macar conditiile descrise mai sus sau aveti si alte lucruri in plus ? Lasati raspunsurile mai jos in comentarii.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *