Bear Gryls in Romania

Am vazut acum cateva minute episodul pe care Bear Gryls l-a filmat in Romania. Ar fi de observat ca aproape niciodata nu a spus ceva despre Romania, concentrandu-se pe cuvantul Transilvania. Din nefericire nu imi dau seama unde a filmat secventele, dar cu siguranta undeva prin Bucegi sau Fagaras.

De asemenea a fost interesant sa il aud ca merge spre est, in directia deltei dunarii, unde se varsa toate raurile importante. As putea contrazice aceasta chestie, pentru ca exceptand Prutul si Siretul, nici un alt rau mare nu se varsa in apropiere de Delta Dunarii. Oltul se varsa in Dunare undeva in judetul… Olt, Muresul se varsa in Tisa, la unguri, Jiul se varsa in Dunare in judetul Dolj ( mersi Dora pentru corectura). Argesul si Ialomita sunt ceva mai apropiate.

Revenind. Daca intr-adevar vroia sa mearga catre est spre Delta Dunarii, inseamna ca se ghida dupa hartile normale ale lumii. I-ar fi fost mult mai simplu daca ar fi stiut si ceva geografie a Romaniei, pentru ca pe la noi sunt asezari prin munti la distante considerabil mai mici.

Totusi, sunt curios unde a filmat secventele. Are careva ceva date ?

Update: Fulgerica scrie ca undeva prin Apuseni, dar sa fim sinceri, aia is munti prea mici pentru asa ceva. Am vazut si pe Carpatii.org aceiasi chestie, dand chiar o locatie exacta – muntii Padis din Apuseni. Trebuie sa testez putin terenul prin toamna daca am bani, daca nu incerc la anul. Vreau sa vad si eu locatia.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

3 thoughts on “Bear Gryls in Romania

 1. marketlogrock says:

  Daca intr-adevar era in Apuseni, inseamna ca avea de mers o graza pana la Delta… mai rapid iesea la Oradea.

 2. Dora says:

  Dolj, nu Gorj, dragul meu. ­čśë
  Si acum back on the real topic: cand a fost Bear in Romania? Vai, ce-am pierdut… mie imi place tare mult de el! xoxox

 3. Marius says:

  Da, Dolj. Ma mir ca am gresit si eu, mersi de observatie. A filmat emisiunea acum vreo cateva luni, am si apucat sa o vad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *