Blogmeeting Arad – 4.11.2009

La 20 de ani, nu s-a putut nimeri mai bine sa fie si un meeting in Arad. Daniel a nimerit la fix data, exact cand schimbam prefixul. Asa ca dupa o zi extenuanta la facultate si un dus bun, m-am intalnit cu bloggeri din Timisoara si am luat-o la drum spre Arad. Drumul intre Ortisoara si Vinga e taiat rau, dar in rest e bun.

In fine, acum sunt la meeting si mai discutam nitel. Un anumit domn al carui nume l-am uitat din nefericire rapid ne vorbeste despre un anumit proiect, “When Web Meets Paper”. Mai multe detalii ceva mai incolo.

Daca tot sta laptopul deschis degeaba, mai bag si eu ceva. Domnul respectiv vorbea de un anumit site care incearca sa promoveze si sa adune cluburi diverse (gen fotografie, film amator etc). Mai precis el are un site care incearca sa ii puna in legatura pe cei care fac parte din acelasi tip de cluburi din tara. Proiectul e ceva mai mare, vrea sa devina ceva national, dar pentru moment aduna cluburile acestea din zona Aradului.

Am si uitat sa pun lista cu cei care au fost la meeting, dar nu cred ca se supara cineva ca le pun doar acum.

Aradul: Dani, Bebelusha & Seba(Basty), Tomckat, Adrian din Arad (aka MacMan), Dragos (am vorbit nitel si cu el, din cate am vazut la el are ceva stiri mondene pe blog), Raoul, Gonzolicu , Daniel, Harina (retete culinare)

Timisoara: Eu, DeCeBlogu, Nuzzu(el e semiaradean acu :P), Mihai, Ovi Sirb;

Si special guests, despre unul am zis, Gabi cu proiectul de When Web Meets Paper si binenteles Cosmin de la Youclubvideo ( design nou, fresh si mult mai frumos).

A fost frumos, distractiv. Pacat ca a trecut aproape o saptamana si nu mai imi aduc aminte chiar toate chestiile discutate. Cert e ca s-a discutat mult. Adrian mi-a mai spus cate ceva despre Mac si despre aplicatile de pe el (mare pasionat), Sirb si Dan au fost ca de obicei cu glumele.

Aradeni, poate faceti o vizita la Timisoara curand ­čśŤ

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Blogmeeting Arad – 4.11.2009

  1. Pingback: Intalnirea bloggerilor, fara numar « Maddy`s blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *