Bohemian Rhapsody (2018)

Nu e vorba doar despre melodie aici, ci despre film. Filmul care prezintă viața lui Freddy Mercury și despre felul în care și-a dezvoltat muzica alături de trupa Queen. Cel puțin așa arată din trailer

Bohemian Rhapsody e cea mai cunoscută piesă a trupei Queen, dar nu singura, așa că mă aștept să fie incluse în film cele mai populare piese ale trupei. Don’t stop me know, We will rock you sau Radio Gaga cel mai probabil o să fie incluse în film, măcar bucățele.

Stiu cât de cât povestea din spatele trupei Queen și a lui Freddy Mercury și sunt curios cum au expus-o pentru publicul larg. O să revin oricum cu o părere despre film imediat după avanpremieră (fără spoilere). Dupa 2-3 Noiembrie, dacă ați văzut filmul, putem discuta aici s-au în viitoarea postare despre film și părerile pe care le aveți despre acesta.

Filmul va fi la Cinema City din data de 2 Noiembrie 2018 în formatul IMAX, pe care îl voi recomanda, ca de obicei. De altfel, cei de la Cinema City au și un afiș fain cu IMAX Will Rock You (…..). Personal, aș vrea să aud măcar două melodii pe sistemul lor de sunet, sunt convins că se aude excelent.

Rămâne să vedem story-line-ul.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *