Brasov Trip – partea I

M-am tot gandit in ultimele zile ce as putea scrie despre calatoria pe care am avut in weekendul acesta la Brasov. Daca nu stiti despre ce vorbesc, va spun chiar acum : Canyon SportMeet, asa cum s-a numit oficial competitia. Ne-am adunat o gasca de fotbalisti de clasa (…..) din Timisoara, toti bloggeri sau twitteristi de felul nostru si ne-am prezentat la Brasov pentru competitie. Am plecat intr-adevar la 4 dimineata ca sa ajungem acolo, dar cred ca s-a meritat. Drumul a fost destul de bun si am ajuns acolo pe la ora 12. Dupa ce ne-am “ratacit” nitel prin Brasov am gasit pana la urma si hotelul si terenul de joc.

Terenul, spre surprinderea mea, nu a fost chiar atat de mare, dar era lat si intr-o stare buna.

Am jucat 3 meciuri in grupe, am fost invinsi de campionii de la Cluj (felicitari pe aceasta cale, doar v-am sustinut frenetic si in finala, dar mai ales in meciul cu Onesti), dar am invins Iasi-ul si am facut egal cu Onesti-ul. Cu Onestiul am gresit la mai multe faze, pentru ca in mod normal ar fi trebuit fim invingatori si in acel meci. Am obtinut 4 puncte, un punct in spatele Onestiului si 3 in spatele Clujului. Am dat si vreo 7 goluri (nu doar eu, 4 a dat Calin, 2 Mihai si eu am dat unul). Mai multe detalii despre meciuri intr-o postare separata.

Dupa cum ziceam, finala a castigat-o Clujul, 2-1 in fata celor de la Manly (Bucuresti) – una din cele mai bune echipe din competitie (au dat 30 de goluri pana in finala, dureros pentru restul echipelor).

Cert e ca nu ne-am facut de ras, am reusit sa marcam destule goluri si am avut un joc dur (desi nitel agresiv in cateva faze, trebuie sa recunoastem). Mai multe detalii puteti gasi pe pagina Cupa CanyonSportMeet.

Intr-un final, o poza cu echipa TM99Blog (Timisoara)

poza via ADragos

Si in final trebuie sa multumim celor de la Youclubvideo si Smen pentru ajutorul lor in tot acest trip si tricouri. Si promit ca revin cu mai multe detalii legate de aceasta competitie. Pana atunci puteti citi si la altii despre Sport Meet

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *