Bucuresti…

….ce frumos ( urat ) mai esti. Nu pot spune nimic pentru ca nu am apucat sa verific ce si cum. Am poposit aseara in Bucuresti si nu am apucat sa il vad decat din statie de la Semanatoarea pana in Militari. Deci nu foarte mult.

Am trimis niste invitatii catre anumite persoane pentru a ne vedea insa multi dintre ei au fost ocupati sau nu au apucat sa citeasca pana in aceasta seara. Asa ca nu am mai iesit nicaieri. Dar oricum am in plan sa revizitez Bucurestiul.

Acum din nou pe tren. Inspre Timisoara. Acceleratul de 12 fara un sfert pe ruta Bucuresti – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Caransebes – Timisoara. Nu stiu daca va intereseaza ruta, dar pe mine m-a interesat. Pentru ca pe ruta asta nu o sa prea putem dormi. Desi este si politia pe tren, prefer sa nu risc. Mai ales ca intre Craiova si Timisoara riscul de a fi jefuit e mare…

Pana atunci ma bucur de cata baterie mai am la laptop ca sa pot citi cate ceva. Pana dimineata la ora 9 cand ajunge trenul in Timisoara e mult de mers. Muult…..

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *