Caldura de delirezi….

Ora 8:00 – O “usoara” trezire, abia imi ridic capul, ajung pe la baie si arunc un ochi pe langa termometru: 22 de grade. Deja…

Ora 9:30 – Suna intr-un final si alarma la telefon, ma gandesc sa ii traznesc una si sa ma culc, dar imi aduc aminte ca am Samsung Galaxy, nu Nokia 1100, asa ca il iau finut si opresc alarma. Ma ridic, umblu putin pe afara, ma intorc in cateva secunde inapoi. E cam cald.

Ora 11:20 – Ma pregatesc de plecare, dar inainte de a inchide casa arunc o privire la termometru fixat la umbra, langa usa: 31 de grade! O sa fie teribil.

Ora 11:45 – Trecand postul peste Timis si intrand in Sag, ma uit iar la afisajul electronic de acolo – it’s dead. Caldura a ucis ecranul.

Ora 13:00 – Dupa vreo ora de umblat prin centrul orasului pentru hartii si hartiute, ma asez pe o banca si imi scriu ceva in agenda. La un moment privirea imi cade pe un alt termometru, care arata 33 de grade. It’s so freaking hot!

Ora 15:35 – Am terminat intr-un final de rezolvat cu hartiile prin oras si iau o noua pauza, iar ochii imi cad pe un nou termometru, de aceasta data pe Take Ionescu, pe langa Inspectoratul Judetean de Politie Timis – temperatura: 36 de grade. Deja eram lesinat, apa se incalzea dupa 10 minute de cand o luam de la fantana. Plus ca nici nu mancasem. Combinatie totala…

Ora 20:40 – Ies intr-un final si de la lucru, plec si spre casa, iar in drum apare acelasi afisaj electronic de la Sag. Tot mort e.

Ora 21:10 – Intr-o localitate, observ pe inca un afisaj electronic de la primarie temperatura: 30 de grade.

Ora 22:15 – Verific acelasi termometru de incredere, pus la umbra pe un perete al casei: 28 de grade.

Se pare ca in urmatoarea perioada sub 20 de grade nu o sa prea avem. To bad. Pentru ca de obicei cand sunt peste 20 de grade incepe sa imi fie destul de cald….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *