Cancan de cacat….

Intamplarea a facut ca zilele trecute cineva sa imi spuna sa ma uit pe otv la o chestie. Ma si gandeam, ce dracu o fi asa interesant pe OTV de se uita si aceea persoana. In fine. Deschid TV-ul, “rasfoiesc” pana pe otv si vad prin plan mare: “Spintecatoarea de cadavre”. Ma si gandeam ce dracu. Persoana o stiam din vedere, a fost ceva colega cu fratemio. In fine, nu asta era problema. Daca aia e proasta si a facut poze la morga cu telefonul, problema ei. Altceva mi-a facut scarba, ceva legat la cotidianul asta de cacat numit cancan…

Ca o precizare extra: cunosc destul de bine 2 dintre persoanele care apar in poze si probabil de aia scriu chestia asta. A, si cancan are un site extrapenibil.
Aceeasi persoana imi da un link catre siteul lor ( care e vai pula lui, se incarca greu si are un design groaznic), sa vad alta faza. Dau acolo si raman socat de tampeniile care le pot spune anumite persoane. Nu stiu ce inseamna intr-un fel teatrul, desi poate putin exagerat, e teatru. Se juca o piesa. Si ei imediat s-au apucat sa spuna ca cei care invata pe acolo au “instincte criminale” pentru ca ” au postat pe site-ul oficial poze in care elevii inscenau inmormantari si crime infioratoare”. WTF?? Unde pula mea ati facut scoala pai cretinilor ? Era o piesa de teatru, se juca o piesa, nu mi s-a parut atat de anormal sa fie puse pozele pe site. Dar ei ce sa stie. Daca au facut scoala printre balarii….

Poate ii critic cam dur, dar o merita. Pentru ca sunt un ziar de scanal. Cauta scandal si fac supozitii idioate. De aceea jumate din Romania va uraste…..

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Cancan de cacat….

  1. anonimu says:

    Si pe mine ma enerveaza cu logo-ul acela mare pe care il pun pe poze de nu se mai vede nimic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *