Cand dai de probleme cu masina….

Masina pe care o conduc de ceva mai bine de vreo trei luni de zile incepe sa isi arate varsta. Are ceva mai bine de 260 000 de kilometri si are ceva figuri, printre care…..:

– imi tot arata usile deschise , desi ele sunt inchise. Sigur sunt inchise. S-a ars vreun senzor din cei care arata usa ca fiind inchisa. Cert e ca e un senzor busit pe masina.

– senzorul de ulei mi se tot aprinde la 7000 de kilometri dupa ultimul schimb, desi nu pare ca pierd ulei pe vreundeva. Probabil ca masina, mergand destul de turata (motor mic de 1.4) reactioneaza mai diferit decat la un mers normal. Cert e ca pana la 10-11.000 de km mai adaug ulei si sper sa n-am probleme.

– Unele piese de pe masina par sa nu mai fie la fel de stabile, gen becurile de la semnalizare de pe margine…. care au picat. Efectiv. Erau atarnate de un fir, eu mergand cu 120 km/h.

Ar mai fi si alte probleme, dar mai bine gasesc un service. Repede.

O sa imi trebuiasca sa gasesc un service auto Bucuresti in curand si sa rezolv aceste probleme. De finete, dar probleme. Cert e ca atunci cand treci de vreo 200 000 de kilometri deja incep sa apara probleme. Mai ales pe drumurile noastre “extrem de bune” pe care le avem. Multumi guvernelor din Romania din ultimii 15 ani, pentru ca au facut extrem de multe autostrazi si drumuri expres bune.

Am vorbit despre ele mult. Nu o sa mai repet aici. O sa va zic doar ca atunci cand mergeti ceva kilometri in Romania, asteptati-va sa mearga niste lucruri prost.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *