Capul lui Zambon vrem!

Cam asta e atmosfera acum in Timisoara. Furiosi ca Poli ( FC) Timisoara a fost depunctata, aproape 3000 de fani din Timisoara au iesit in strada si au strigat impotriva FRF-ului. Adevarat, are si FRF-ul pacatele lui, dar nu sunt total vinovati pentru chestia asta.

Zambon ( aka Jambon ) e vinovatul. Pentru ca a facut totul pentru ca a vrut bani de la Poli. A vrut Iancu sa cumpere palmaresul de la el, a cerut un pret exagerat, Iancu a refuzat.

Acum dupa vreo 3 ani s-a intamplat asta. Ce a fost intre timp ? Zambon a mutat echipa la Bucuresti numind-o Poli Timisoara Bucuresti. Nu isi platea jucatorii, iar cand jucatorii cereau bani Jambon zicea sa ii trimita nevestele la centura.

Deci suporterii ar trebui sa strige : ” Capul lui Zambon vrem!”. Sau mai degraba sa cedeze palmaresul la echipa de prima liga. Deci, care vede pe Zambon sa il rupeti in bataie. Sau mai bine, transportati-l la Timisoara. Ca o sa aiba grija fanii……

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Capul lui Zambon vrem!

  1. J. Mihai says:

    Bai, ‘tu-le mama lor de magari. Strica fotbalul cu banii. Si strica mai ales acum cand Poli era OK, cupa UEFA, meciuri nitel mai bune.

    Bleach, ieri am simtit putin din gazul lacrimogen al politiei.

  2. silwest says:

    Sunt indreptati-ti sa-i ceara capul,pentru ca omul ala nu are nici o legatura cu nimic din ceea ce inseamna fotbal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *